Nieuwbouw aan de groene entree van Driebergen - Wie wil dat nou?

Buurtcomité Driebergen-Zuid is een rap groeiend clubje buurtgenoten dat opkomt voor het behoud van de Groene Entree van Driebergen-Zuid en de cultuurhistorische waarden van Broekbergen. We menen dat de disproportionele nieuwbouwmogelijkheden die nu in de gemeentelijke plannen ontstaan, tot onomkeerbare schade aan de omgeving leiden.
'Waarom?' vragen we ons hardop af...
'Waarom zou de gemeente dit willen faciliteren?'

We steken er onze nek voor uit om met elkaar tot een evenwichtiger oplossing te komen die recht doet aan de omgeving, het verleden en de toekomst.

Wie zijn we? In eerste instantie bewoners van de zuidelijke Engweg, maar ook van het noordelijke deel van die straat, oostwaarts de Akkerweg en verder naar het zuiden juist de Goyer Wetering. Opvallend is dat we veel instemming krijgen van mensen uit Tuinwijk Sterrebosch, maar ook elders uit het dorp. De club actieve betrokkenen bestaat uit o.a. Marco Brands, Wytske Dijkstra, Evert Geitenbeek, Agatha Hielkema, Joris Lange, Arthur Modderkolk, Willlem Muijlwijk, Carolien Overtoom, Arie Steen, Bernhard Wamelink en Marianne de Witte. Maar we voelen ons breed gesteund door talrijke omwonenden uit de wijde omgeving.

Reacties, tips, inhoudelijke bijdragen, ondersteunende gedachten of juist tegengestelde meningen, ze zijn altijd welkom. Gebruik daartoe bij voorkeur onderstaand contacformulier. Laat ook even weten als er aanleiding is tot telefonisch contact; zeg er vast iets over, dan koppelen wij daar de juiste persoon aan voor een terugbelactie.

Contactformulier

Wat is uw naam?
Wat is uw mailadres?
Wat is uw telefoonnummer?
Wat wilt u ons vertellen?
Ongeldige invoer